2011. október 2., vasárnap

Megjelent az OrthoGraph Architect iPad-en is!

Épp csak visszaértünk az InterGEO 2011-es vásáráról, melyen hivatalosan is bejelentettük az OrthoGraph Architect iPad-es verzióját nagy sikerrel! Nézze meg az alábbi bemutató videót!






2011 szeptember 27 - Nürnberg, Németország - InterGEO vásár - Megjelent az első professzionális épületfelmérési szoftver iPad-re! A felmérőszoftverek vezető fejlesztője az OrthoGraph bejelentette és be is mutatta az új legkorszerűbb szoftverét az InterGEO 2011 kiállításon és vásáron. A szoftver egyedülálló módon lehetőséget biztosít alaprajzok szabadkezes skiccének készítésére, gesztusokkal történő navigálásra és pontos mérések elvégzésére már a helyszínen is. Az iPad nagy képernyője és erős hardvere extrém sebességre gyorsítja az ingatlanfelmérési folyamatot.



A felmérések valós időben frissülnek grafikusan is, valamint a szoftver intuitív felülete biztosítja, hogy az alaprajzok percek alatt elkészülhessenek. Az OrthoGraph kimutatások futtatására is képes már a helyszínen, melyek a helyiség területét, fal és nyílászáró felületeket tartalmaznak. A rajzokat Dropbox-ba lehet feltölteni, ezáltal lehetőség nyílik az alaprajzok azonnali felhasználására az irodában. Ezáltal az építészek könnyen együttműködhetnek a felmérőkkel, bárhol is dolgozzanak épp a helyszínen.



Az új OrthoGraph Architect verzió az Apple AppStore-jában beszerezhető.



Látogasson el a www.OrthoGraph.hu oldalra további információkért!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése