2008. október 11., szombat

Megjelent az OrthoGraph™ Architect verzió!

OrthoGraph Architect LogoÉpítészek, kivitelezők és azon felhasználóink kérésére, akik egyszerre csak kisebb ingatlanokfelméréséhez szeretnének szoftveres támogatást kapni, azoknak, akik az alaprajzi felmérést csak ritkán végzik, egy új szoftver megoldással szolgálhatunk! Az OrthoGraph™ Architect verzió a nagytestvér OrthoGraph™ Survey szoftveralaprajzi funkcionalitását teljes egészében tartalmazza, lakások, családi házak teljes felméréséhez skálázva. Miközben a program éppúgy képes DWG fájlokat menteni, vagy lézeres távolságmérő támogatással és a beépített felmérési automatizmusokkal rendelkezik, mint nagytestvére, jóval gazdaságosabb megoldást nyújt számos felhasználáshoz.


Miben más ez a verzió a nagytestvérhez képest? Íme a lista:




  • Amíg az Architect egy felmérést egy fájlban kezel, addig a Survey csapatmunkával képes támogatni a nagy ingatlanok, ingatlan állományok kezelését.

  • Az OrthoGraph™ Architect kész sablonokból építkezik az ingatlan struktúra megadásánál, az OrthoGraph™ Survey szabadon meghatározhatóan teszi mindezt

  • Az Architect verzió gyári sablonok beolvasásával kész különböző tárgykönyvtárak kezelésére. A Survey verzió ezeket a könyvtárakat maga is létrehozhatja, bővítheti, változtathatja.

  • Az OrthoGraph™ Architect verzióval egy fájlban legfeljebb 50 zóna kezelhető, az OrthoGraph™ Survey verzióval nincs ilyen korlát.

  • Amíg az Architect verzió egy egyszerűen használható ProjectManager komponenssel rendelkezik, a Survey verzióé szabad mozgásteret biztosít az adatfelvitel kialakításában is.


További részletekért tekintse meg a teljes funkciós listát összehasonlító táblázatunkat!


Próbálja ki az új Architect verziót a letölthető ingyenes próbaverzió segítségével, élvezze az alaprajzi felmérés új támogató eszközét!

Az OrthoGraph Csapat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése