2011. március 23., szerda

CONSTRUMA akciónk!

Az OrthoGraph Kft ajándéka Önnek! Ne maradjon le róla!

Ha a CONSTRUMA 2011 - szakkiállítás ideje alatt (2011. április 5-10), vásárol egy OrthoGraph Survey szoftvert, akkor 20 000 Ft-ért vásárolhat mellé egy 70 000 Ft értékű Hewlett Packard PDA-t*! Az Öné lehet most mindössze 222 000 Ft-ért (netto) egy használatra kész OrthoGraph Survey szoftver csomag, amely lehetővé teszi, hogy egyszerűen és gyorsan tudjon elvégezni helyszíni felméréseket vagy leltárt.Így minden szükséges információ már a helyszínen rendelkezésére áll, rengeteg időt és munkát spórolva meg Önnek.

Amennyiben Ön csak kisebb alaprajzi felmérési munkákat végez, nincs szüksége csapatmunkára vagy egyedi felmérési struktúrákra, akkor éljen az OrthoGraph Architect kivételes akcióival. Most az OrthoGraph Architect szoftverhez is kedvező áron biztosítjuk a fent is említett Hewlet Packard iPaq 214-es kéziszámítógépét*, melyhez csomagban most 40 000 Ft-ért juthat. A Leica Disto kedvezményes távolságmérőkhöz az OrthoGraph Architect csomagok esetén is különleges kedvezményeket talál weboldalunkon.

A felmérés elvégzéséhez most nagyon kedvezően juthat érintőképernyős HP iPaq 214 Enterprise kéziszámítógéphez amely megbízhatóan kezeli az OrthoGraph Survey és Architect szoftvereket.Ne szalassza el ezt a nagyszerű lehetőséget!

Ha ezen felül Ön még gyorsabban és pontosabban szeretne dolgozni, akkor egészítse ki rendelését egy Leica Disto távolság mérővel is, kedvezményes csomagban.

* a PDAk megkíméltek, alig használtak,6 hónapos garanciával adjuk őket.

Ez a mostani lehetőség egyben egy nagyszerű alkalom arra is, hogy megvásárolja csomagjaink egyikét, és így ki tudja használni a CONSTRUMA 2011 alatt tartó kedvezményünket. Vessen kérem egy pillantást csomag árainkra!



Az OrthoGraph Csapat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése