2012. december 18., kedd

OrthoGraph Architect 3D 4.0 - Sketch & Tap

Budapest, 2012 December 18, - Az OrthoGraph bejelentette a professzionális iPad alaprajzi felmérő alkalmazásának az OrthoGraph Architect 3D-nek legújabb, 4.0 verziójának megjelenését.

Az OrthoGraph Architect intuitív skiccelési és felmérési funkcionalitása az új verzióban kiterjesztésre került a teljes felmérési munkafolyamatra. Az papiros skiccelés módszerét egyedülállóan iPad-en megvalósító rajzolás természetes egyszerűségét a Sketch&Tap funkcióval már az új szobák felvételekor is kihasználhatjuk a rajzfelismerő algoritmusnak köszönhetően.



Ez a kézi vagy stylus segítségével való rajzokat falakká alakító algoritmus egy olyan egyedi és kényelmes funkciója az applikációnak, amely kiemeli az OrthoGraph Architectet az iPad-en elérhető alaprajzi felmérő professzionális alkalmazások közül.

Első lépésként a felhasználó felskicceli az aktuális helyiség körvonalait, melyet a program falakká és sarkokká alakít. Ezután felmérések és módosítások segítségével alakítható ki a szoba geometriája tetszőleges pontossággal. Az OrthoGraph Architect a felrajzolt skiccnek megfelelő szögeket mindaddig megtartja, amíg a pontos mérések nem kényszeríti megváltoztatásukat. Új helyiség hozzáadásával ugyanezt a módszert alkalmazhatjuk, kivéve, hogy a kapcsolódó helyiségeknek amár felrajzoltakkal közös falait nem kell felskiccelni. Ezután egy érintés az új helyiség területén. és az app létre is hozza azt.



Ezzel a metódussal rendkívül gyorsan felépíthető egy lakás, vagy iroda alaprajza.

Töltse le, és élvezze az alaprajzi felmérés új és egyedi, de mégis természets módját Apple táblagépén, és használja a további funkciókat, mint például a bejárható 3D nézetet, vagy az egyedi tulajdonságokkal is rendelkező berendezési tárgyak elhelyezését. Az alkalmazás az Apple iTunes AppStore-ból tölthető le iPad készülékekre:: http://bit.ly/OrthoA

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése